MOBILNÍ APLIKACE MĚSTYSE

Občané Pozořic mají nově možnost stažení mobilní aplikace do svého telefonu. Důležité zprávy vás s aplikací zastihnou kdykoliv a kdekoliv. Dostanete pouze ty zprávy, které vás budou zajímat.

Je to opravdu jednoduché! Stačí si do telefonu nainstalovat mobilní aplikaci ÚřadvMobilu/Hlá­šenírozhlasu.cz. Aplikace představuje nejjednodušší cestu, jak se dostat k informacím z našeho městyse. Při registraci si sami zvolíte, který typ zpráv chcete dostávat. Kromě zpráv o plánovaných odstávkách vody či elektřiny, kulturních akcích apod., budete varování před nebezpečím v případě krizových situací. Budete se moci zapojit do zlepšení situace v našem městysi zasláním podnětů a závad. Registrace do služby Hlášení rozhlasu je zcela zdarma. Neplatíte žádné aktivační a ani jiné poplatky. Při samotné registraci doporučujeme uvést kromě svého emailu i telefonní číslo. V krizových situacích jsou totiž informace rozesílány všemi informačními kanály. Včasné informování o dění v našem městysi, vám zajistí, že už vám nikdy nic neunikne.

Co se dozvíte v mobilní aplikaci městyse

  • Informace z úřadu – získávejte upozornění na odstávku vody, uzavírky silnic, výpadky elektřiny, plynu, změny úředních hodin, upozornění na termíny a povinnosti apod.
  • Kulturní a sportovní akce – dostávejte pozvánky na kulturní akce, sportovní události v našem městysi i okolí.
  • Krizové hlášení – při krizových situacích zajisté oceníte to, že dostanete neprodleně zprávy, které vás budou ve správný moment informovat, ať jste kdekoliv (povodňové nebezpečí, varování před výkyvy počasí, krizové řízení).
  • Informace o úřadě – chytrá nástěnka vám prozradí veškeré údaje, otevírací dobu úřadu, kontaktní spojení (telefon, email, www stránku) a adresu aj.
  • Hlášení podnětů a závad – pokud se do služby řádně zaregistrujete, můžete navíc pomáhat vylepšit své okolí prostřednictvím nahlášení podnětů a závad.

Je to opravdu snadné! Do služby Hlášenírozhlasu.cz se můžete zaregistrovat prostřednictvím:

  • přihlášení přes internetové stránky www.pozorice.cz/…registration
  • osobně nebo odevzdáním registračního ústřižku z letáčku na úřadě městyse
  • nainstalování mobilní aplikace Hlášenírozhlasu.cz do svého chytrého telefonu – ZDARMA na Google Play nebo registrací do mobilní aplikace

Registrace do mobilní aplikace

Pokud ještě nemáte vytvořen uživatelský účet, zaregistrujte se pomocí tlačítka „Registrovat“. Vyplňte registrační formulář a dále pokračujte aktivací účtu. Na zadaný e-mail vám bude doručen ověřovací číselný kód, tento zadáte v aplikaci do příslušného políčka a dáte „Ověřit“. Dále pak pokračujte přihlášením a nastavením účtu a odběru informací.

Přihlášení do mobilní aplikace

Pokud již jste zaregistrováni a znáte své přihlašovací údaje (e-mail nebo telefon), zadejte je a klikněte na modré tlačítko „Přihlásit se“. Poté zadejte heslo a potvrďte je.

Výběr obce a nastavení aplikace

Po přihlášení do aplikace si vyhledáte název obce či města, které chcete sledovat. Kliknete na nalezenou obec/město (tím potvrdíte svůj výběr) a následně potvrdíte souhlas s Všeobecnými obchodními podmínkami a se Zpracováním osobních údajů, případně vyplníte svou adresu či pozici a dáte „Potvrdit“. Poté kliknete na „Zobrazit vybrané“. Nyní již máte nastavenou obec/město, ve které sledujete hlášení rozhlasu.

  Prosím čekejte...